indiskt ikväll, mums!

Igår var vi ute på promenad i det iskalla vädret... Var väl ute ca 25 min innan jag höll på frysa ihjäl :P sen på em kom Tildes farfar Lasse (hon har 2 farfar:P) med sin lilla vovve igor på fika. Igor e dundersöt o väldigt livlig :) sen käkade vi middag och efter det kom Thomas, Emma o Bella på lite kvällsfika. Alltid lika roligt när de kommer på besök =)

Idag har busungen ätit resterna från majs- och potatispureén från igår och sen nästan hela morotspureéburken+ en del efterrätt :) shit hon blev heeeeeeeelt galen och skitarg för jag var så långsam o mata henne :P nu sovert hon middag på min arm =)

Ikväll ska jag äta indiskt med jobbet, ska bli så himla kul! Tänkte hämta markus efter jobbet o sen möta hillevi o några uppe på avd, visa upp min älskade sötnos tilde lite hihi :)


vyssanlulltassar is the shit!

Inatt har Tilde sovit HELA natten!!! Från kl. 23 ungefär till 8.40! Gröt kl. 21 och vyssan lulltassar is the shit :D Hoppas bara att det inte var en engångsföreteelse :P och inte nog med det, hon sov i SIN säng under hela tiden!! Amazing Tilde :) Vi sov vidare efter att hon ätit där vid halv nio snåret, känner mig förkyld så kändes mysigt under täcket..

Sen gick vi upp o åt lunch, hon e fortfarande lite misstänksam mot pasta och kyckling men det slank ner iaf... Imorrn ska vi nog äta majs och potatis, det är storfavoriten hos Tillis :) Övar henne i att dricka vatten till maten, hon gillar det inte riiiktigt lika bra som äppeldrycken (duuuh...) men dricker iaf lite grann om det är uppvärmt!

Markus slutade som vanligt vid tre så vi åkta och hämtade upp honom efter jobbet och åkte ner till täby centrum en sväng. Vi skulle gått på promenad också men jävlar anamma vad kallt det var!!! Så vi gick snabbt in i centrum istället :P Där handlade vi julklappar, så nu e vi klara med klappar till hennes kusiner och mormor och farmor får varsin också :) Vi gick till tegel o käkade varsin hamburgertallrik också, gott men den hade gärna fått vara mer välstekt, glömde säga till om det... Det är ett riktigt alkishak på eftermiddagarna alltså... shit vad det luktade illa om dom som satt närmast oss... hualigen!

Nu är vi äntligen hemma iaf, myser i soffan lite :) Markus spelar fifa och tilde hjälper till =)

Puss o kram!


RSS 2.0