Tilde reser på sig!!!

Japp, så var det dags att barnsäkra! Igår i badet fick Tilde för sig att det var dags att börja ställa sig upp! (Jag veeet, i badet av alla farliga ställen!!!) Idag satte jag henne framför vardagsrumsbordet och återigen ställde hon sig upp =) Stolt mamma är man =) fick lite på film också!!

Ikväll ska vi åka och köpa en gåstol som jag hittade på blocket! Har varit svårt att få tag i en för alla blir ju sålda på en gång! Men äntligen har jag hittat en som jag tyckte var jättefin =) För 350 kr!

Skulle egentligen åkt och träffat Masuda och Hillevi idag men sötnos har ju haft feber och är väldigt snorig så vi skulle ta det nästa vecka istället! Tokiga Masuda... En dag ringde hon till jobbet när hon skulle jobba kväll och sa (med sin roliga indiska brytning) "Hej lilla Emelie, jag kommer sent, bussen har lämnat mig! Jag kommer 14.30, bussen har lämnat mig, så du vet lilla Emelie" =)

Nej, nu ska jag duscha! Kram


Frukost ihop med lilltjejen :)

Vaknade kl 8 idag, valde att gå upp när Tilde fått sin välling! Kände mig faktiskt riktigt pigg, konstigt med tanke på att jag hade så svårt o somna igår kväll! Men nu börjar jag känna mig trött igen förstås :P
Nu sitter vi och äter (mest var det jag som skulle få äta mina mackor, men Tilde blev galen när hon såg dem:)) tillsammans och det är så trevligt =) Tilde ska snart få gröt också men hon fick äta min leverpastejmacka först som jag hade för hon älskar det så mkt!

Idag ska min mamma komma hit och umgås lite med oss, hon är ledig idag =) Jag har försökt städa så att det inte ska se så stökigt ut men Tilde vägrar leka själv nån längre stund! Konstigt att hon klarar det när inte JAG är hemma... Så fort hon ser mig måste jag vara nära till hands och kunna roa henne när hon behagar =) Hehe, nej nu låter det mycket värre än vad det är :) Hon är faktiskt väldigt snäll och lugn, men just när man behöver göra nått särskilt så är det nått som är fel :P Nej nu ska lilla busungen få lite gröt!

Hörs vi, hej!

Kasserade planer!

Idag skulle jag ha träffat min svägerska men hon fick ställa in våra planer! Så istället lät min älskade trollunge mig ligga kvar o slumra till klockan 10.30! Hon åt välling kl 08 och hoppade över (ja alldeles själv:P) i vår säng och pratade en stund med sin mamma och slocknade sen hon med =)

Först funderade jag på att skynda mig in i duschen och sen dra iväg till nått köpcentrum en sväng, ska titta på en jacka till Tilde nämligen.. Overallen börjar bli så bylsig och snart är den för varm ju! Har köpt jättesnygga sneakers till henne på Babyshop.se som hon ska ha till :) Men iaf så tror jag att jag ska göra mig lite kaffe och vänta på att bustrollet (för hon är riktigt busig nu!!) ska sova middag och duscha då ist :) Sen åker vi o hämtar pappsen på jobbet och åker till svägerskan för att hjälpa till med möblerna i deras nyrenoverade badrum :) Det får bli nått köpcentrum imorrn, kanske Väsby c och NEW YORKER :D

Nej nu ska jag koka mitt kaffe och KANSKE äta en delicatoboll (jag vet ju att jag verkligen inte borde...) Kram!

åååh detta eviga OTREVLIGA, OGINA och BAD MANNERS som folk har för sig...

Varför, VARFÖR har folk så dåligt sätt? Varför är folk så ogina? Varför varför varför!?
Varför kan folk inte stava ordentligt? Klarade de inte svenskan i skolan? Är det så svårt att skilja på de och dem? Är det verkligen sååå problematiskt att lära sig att INTE särskriva? Usch jag låter kanske dryg, men jag blir GALEN... Är det inte 'common knowledge' att avboka saker i tid? Eller att ringa när man är försenad? Jag förstår inte hur svenska folket, ja folk överhuvudtaget, tänker... Det är helt otroligt hur folk kan vara bittra och sura och otrevliga!

Ja, jag är fullt medveten om att jag låter som en riktig bitter-f**** just nu... Blir bara så galen på folk! Särskilt på de som absolut ska ha åsikter om barnuppfostran och liknande, när de själva skulle behöva se över sin situation lite...

Förlåt, ska försöka spotta ut taggtråden som jag har i munnen och vara gladare imorgon igen!

Nytt försök att blogga igen...

Jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök med det här att blogga... Kanske mest för att jag är så irriterad, trött och sliten.. Who knows, really?

Har varit sjuk med feber och bihåleinflammation i en vecka nu, det suger verkligen! Dessförinnan var jag förkyld i över två veckor... I måndags tillkom feber och värk i bihålorna, ringde till min husläkare i onsdags och fick komma dit. Hon såg inga vargångar men trumhinnorna var inåtdragna och det var rejält svullet i näsan. Jag fick en kortisonliknande spray som hjälpte NADA, så i fredags ringde jag igen och hon skrev ut Kåvepenin 2x3 i 7 dagar... Än så länge mår jag fortfarande skit, hade feber inatt igen men idag verkar det lugnare åtminstone på den fronten. Jag är fortfarande jätteförkyld; ont i huvudet, bihålorna, käkarna, öronen... It's a never ending stream of pain...

Det värsta med det här är att jag inte kan ta hand om Tilde! Tur att hon har världens bästa pappa som tar hand om henne.. Men ändå, jag vill ju kunna leka med henne och ta hand om henne som vanligt... Men jag orkar bara inte! Har försökt sova nu medan allsvenskan drog igång och det var Djurgårdsmatch, men det gick sisådär. Har så jävla ont i huvet att jag inte ens kan sova...

Markus är på väg för att hämta hem vår lilla prinsessa! Hon har varit hos farmor och farfar J-E över natten, hon är så snäll o glad jämt så det hade gått bra! Igår var de på middag, hos farmor o farfar J-E, alla kusinerna var också där med sina föräldrar.
Jag har faktiskt aldrig träffat en gladare bebis än Tilde... Hon skrattar och ler typ jämt! Min lilla sötnos som sover hela nätter och äter som en häst <3

Finns så mkt mer jag skulle kunna skriva om, men då blir det ju ett ännu längre inlägg... Får ta det en annan dag! Ska ta och försöka vila lite till nu.. Ciao!


RSS 2.0