Som väntat...

I helgen har vi haft 80-årsfest, jag markus o jenny! Det var superkul och väldigt lyckat! Folk säger iaf att de hade jättekul =) Dagen efter var mindre kul... Upp o städa lokalen, tog flera timmar... Markus mådde piss och gick omkring med en plastpåse på armen som han spydde i titt som tätt! Men när allt var färdigt fick vi sen beröm för att vi städat så himla noggrant :)

Igår var jag hos reumatologen, äntligen tyckte jag! Och, oväntat nog, HITTADE DE INGENTING! Jag blir så frustrerad!!! RA-faktor=negativ, ccp eller vad det nu hette= negativ... Givetvis hade jag inte speciellt ont just nu och var inte svullen vilket medför att läkaren inte har ngt att gå på och kan inte behandla... Jag ska ringa mottagningen när jag svullnar i lederna så får jag en ny tid att komma tid på. Men jag slår vad om, ja jag sätter nästan en hel månadslön på, att jag inte kommer svullna inom nån snar framtid... Jag kommer få gå med min ledvärk livet ut och inte en jävel kommer sätta nån diagnos.

Iaf så går Tilde några få steg med sin gåvagn men hon klarar inte gå med den själv än =) Hon är mest intresserad av att få sitta ner o dra den fram och tillbaka över sina fötter =P Min tokiga unge!
Herregud vad tiden går fort... Om nästan precis en månad fyller hon 1 år!! GALET!! Vart tog tiden vägen!?

Länge sen nu!

Nu var det länge sen jag skrev nått här! Har ju börjat jobba igen så det är full rulle nu för tiden! Markus är hemma med Tilde och de har det så mysigt så =) Det har varit roligt att jobba, det mesta verkar vara som vanligt på jobbet!  Det känns lite konstigt att åka iväg o jobba när jag varit hemma ett helt år! Kul med lite nya ansikten =) även om man hör lite tissel o tassel bland kollegor och arbetskamrater så känns det kul att jobba... Vet inte vad jag ska tro om allt man får höra! Jag har nog bestämt mig för att försöka vara lite öppen och bilda mig en egen åsikt innan jag faller in i kören...
Jag är iaf SÅ glad att så många har kramat mig och sagt att det är kul att jag är tillbaka!


Vi har ju bestämt oss för att ha fest eftersom vi fyller  lite stora siffror i år, och idag är det sista dagen att svara på inbjudan! I princip alla jag har bjudit har svarat och jag är glad för att mina vänner har VETT OCH ETIKETT nog att svara i tid! Resten (och den större delen) av gästlistan har inte svarat och jag tycker det är SÅ dålig stil!! Jaja, dagen är ju inte slut ännu...
Imorrn ska vi handla inför festen och vi kommer ju behöva veta ungefär hur mkt som behövs av allting... SUCK!


Nej nu ska jag umgås med världens sötaste unge! <3<3<3


RSS 2.0